Mazsola0070 Creative Commons License 2020.06.18 0 1 3157

"A Kovács úr (Békési vastagkolbász) magyarázta valamelyik gasztrofelületen sok éve, hogy akkora igény van a kolbászára, hogy sajnos nem tudja eleget érlelni..."

 

Talán nem kellene mohónak lenni, és csak annyi kolbászra kellene felvenni rendelést, amelyet a kellő ideig tud érlelni és csak a megfelelő minőséget kellene kiadni a kezéből.*

 

Persze ez a legjobb út arra, hogy egy idő után ne legyen annyi igény a kolbászára, és akkor majd megint tudja eleget érlelni. És aztán kezdődik minden előlről....:)

 

*Mi egy időben Békéscsabára jártunk egy magánkészítőhöz kolbászért (járnánk most is, csak már megöregedett és csak a szűk családnak csinál), volt olyan, megbeszéltünk egy időpontot, hogy megyünk, aztán jött a telefonon, hogy menjünk két héttel később, mert még a kolbász nem szikkadt eleget és a bőr sülne le a képéről, ha így kiadná a kezéből.... 

Előzmény: Hepci (3149)