VideoDream Creative Commons License 2020.06.18 0 0 14972

Arra, hogy "semmi esetre sem", azért ne fogadj nagy tétben ;) Az egyik pluszt én tettem rá, mert szerintem is nagyot zenéltek, és ebben Adrian mellett Thorstennek is elévülhetetlen érdeme volt. (Mondom ezt úgy, hogy az elejéről sajnos lemaradtam.)

Nem mindegyik Thorsten-kollaborációt követtem figyelemmel - láttam/hallottam szvsz jobbakat és kevésbé sikerülteket is. Nem tudom, e session-ök üzletileg mennyire sikeresek, az általam hallottak közül 2-3 az, amit többször is élvezettel végig tudnék hallgatni.

A TD létjogosultságával kapcsolatos felvetéseket elgondolkodtatónak tartom, különösen úgy, hogy nem jönnek az Edgar keze nyomát viselő, korábban beharangozott megjelenések. Thorsten, Ulrich és Hoshiko savazását viszont megalapozatlannak és méltatlannak tartom.
Diplomatikusra fazonírozott soraimat azzal zárom: továbbra is olvasom a fórumot, de vitázás helyett inkább zenét hallgatok. A témánál maradva: a múltkor egyszerre szereztem be Jerome DM-szériáját, amelyek közül szinte minden nap meghallgatom valamelyiket, az újabb track-eket többször is :)

Előzmény: akirschner (14971)