m61petyus Creative Commons License 2020.06.17 0 0 14964

De nem gyűlölöm, csak nem kedvelem a TD brand kihasználását és nem érint meg amit produkál. Nem TD ennyi! GG leírtad ismét ő hatalmas TD szerű élményt adott számodra, ok. Nekem sok más előadó adott TD szerű élményt tetszően élő zenei produkcióban. Azon előadók szimpatikusabbak, mert vállaltan TD követők, de nem burkolóznak a brand-be. 

 

Valami ilyesmi, már sokadjára. GG írtam már ha nekem valaki elmagyarázza mekkora élmény számára valami és ez remek, az sajnos nem jelenti azt a már felvázolt egyszerű humán zenei szűrő szintemen átjön. Rendre bele szenvedgetek TQ mindenféle produkciójába és nem, egyszerűen nem. És ezen mosolygok GG ügyes vagy :-)

 

Mert ha TQ általi zenei élményeidet rendre nem osztod itt meg velünk, amiket én elfogadok neked csúcs, de mégis eléred már 100 hasábon elemezzük a csávót a TD fórumon pusztán azért, mert oda meri biggyeszteni ő a TD.

 

Így soha nem lesz vége :-) Lassan nem olvasnak minket négyünket itt, unalmas lesz a TQ téma. TD fórum, ezért próbálkozom a TD nagy történelmének témáiban is írogatni. Ezt fogadd el TQ nekünk sokunknak nem releváns TD vonatkozásában. Ha egy másik ambient fórumon menne róla az agyalás én nem is olvasom. De itt az általad egykoron felrakott tök jó banner képet is nézve, nem értem miért rugózunk ennyit ezen a személyen?

 

Nem kell reklámozni, mert láthatóan nem jön be, az eddig megnyilvánuló olvasóság nagyobb része nem fogadja be, akármekkora élmény számodra.

 

Én mondom már ne TQ-val foglalkozzunk ennyit egy TD fórumon. Tényleg a Shulze vagy bármely felvetett topik érdekesebb lehet és köthető a nagy TD kultuszhoz.

 

Nem írtam volna már a fentieket, ha azt látnám GG a posztod után x-y vagy min. a forumozók közel 10-20% hasonlóan azonnal ugrana,  - igen GG remek, imádom a TD-nek ezt a korszakát és TQ zsenialitását-  posztok erősítenék élmény leírásod. De nem látom a rajongás bázist, itt úgy tűnik magadra maradtál vagy legalábbis nem markáns az érdeklődés ezen zenei fejleményekre. Vagy a TQ TD vonalú elismerését, sokan félve kritikus esszink okán, nem merik, nem szeretnék kimutatni. Bár ezt kétlem, inkább nem az embereket kiemelten TQ egy TD fórumban. 

 

Akkor meg minek reklámozni. A világháló TQ-val együtt tucat hasonlót feldob, meghallgatjuk egy-némely új szüleményt, koncert megosztást és véleményezzük. Leírtuk már sokan, ebben az ömlenybe profi zenész módjára TQ tökéletesen beleillik. A profit itt az üzleti szempontra is értem nem csak előadói. De nem kéne állandóan szpottba helyezni, nem akkora zenei hullám indítás amit ő csinál. 

 

Túl sokat beszélünk itt róla, persze ha igény tegyük, én már váltanék témát. Jelzem :-)  Persze posztold, szabadság van itt csak bármit bedobsz az ügyben kritikai vélemény alá kerül, mert ez a TD fórum HUN :-) 

Előzmény: m61petyus (14962)