Geőcze Zoárd Creative Commons License 1999.07.07 0 0 90
Szasz Mage és All!

Köszönöm a választ, meg a könyvcímet is, én aki vagyok kissé felician.
Igazából, a kérdések attól lettek, hogy nem látom tisztán a modellt, amit (eddig) a "renegát" tudósok alkottak. Nem azt kérdőjelzem meg, h. a zpe létezik, de megpróbálok valamit megérteni abból, amit mostanra megtudtunk róla. (Ja, a fogalmazási pontosság miatti para nem genyózás, csak kérdés volt, és köszi a választ.)
Azért elég fura egy jószág lehet ez a zpe, eddig csak extrém helyzetekben "jött elő" (bungee jumping közben is van ? :-) ) és nem valami barátságos vele dolgozni, nemigen mutassa az orczáját. Jól látom?
Ha igen, az a kérdésem, hogy hogyan tovább: Igazábul az izgat, amire a zpe mélyebben fekvésével utaltam, t.i., miért "nyomja el" a hagyományos energia (hatása) a zpe-t? Meg mégegy, miért pont azokon a bizonyos részecskéken fejt ki hatást, amiken?

Túl azon, hogy fizikailag érdekes a kérdés, az a gynúm, hogy ennek a dolognak a mélyén valami sokkal nagyobb horderejű történet lakik (mongyuk a csillagászat, vagy az egyesített térelméletek szempontjából), mint ahogy az most láccik. Vagy nem? ()Nem emlékeztet Téged ez a dolog az Aether meg a mindenféle fluidumok elméletére? Tudod, nagy homogén katyvaszba mártott világegyetem.)

Köszi,

G. Zoárd

Előzmény: egaMage (89)