Mészáros András Creative Commons License 2020.06.15 0 1 47936

Kobor1954! A "tudatlan-bunkó-paraszt" kifejezéssel nem kívántam másra is utalni,holott én magam is tudatlan-bunkó paraszt vagyok jórészt a magánéletemben....    Ezt a vevőmre írtam akinek egy olyan  Lombardini motort adtam átt, ami példátlanul jó állapotnak örvendett!! Ezek után szolgált rá az úr a jelzőkre!! Fenyegetés,sértegetés volt a köszönet a korrektségemért! Úgy döntöttem hogy elegem lett abból hogy vannak emberek akik kedvességre,korrektségre válaszul bescsmérelnek bántanak! Nekem is van szám és ki is tudom nyítni,valamint  én is tudok "kedves" jelzőket mondani más anyukájára!  Szóval senkit nem akartam megbántani,én ezen az oldalon alázatos és végtelenül hálás vagyok minden segítő infóért! Ez mindíg is így volt! Gázos Sanyi többször segített anno telefonon olymódon hogy megoldotta a problémát! Ezzel ezt a témát nem folytatom..

A másik téma: Igen 4t motoron gondolkodom a kisautóba ,és igen lehet hogy nem pont 50 cc határig.  Elismerem hogy az elektromosságé a jővő,de nekem most egy rövid távra olcsón fenttartható autó a cél. Nincs időm sok energiát és időt sem bebeölni.(az elektromos okosításhoz pedig az kell) Sok projekt vár befejezésre és nem akarok roncstelepet az udvaron hogy " majd meg lesz csinálva ez is az is"! Nekem az kell hogy a motorhoz ne horror árban kapjak beszerezhetetlen,akadozó készletű alkatrészeket! Ha 8 litert eszik a kisdög esetleg hát pont lefogom sz..ni.  Hallottam moped autót maruti motorral,álló stabil motor próbálkozásokat is láttam,meg persze a gyári robogó motorral szerelt példányokat is! Ja és volt benzines lombardini motoros ligier ambram is. :) 

Előzmény: kobor1954 (47934)