egaMage Creative Commons License 1999.07.07 0 0 89
Szasz again.
És szasz G.Zoárd aki felician is 1ben :)
Régi ismeretségünktől eltekintve azért válaszolok itt , mert olyan kérdéseket tettél fel ami a leírásom hiányosságaira és/vagy nyelvtani fogalmazási froblémákra mutat.Emiatt másnak is gondjai lehetnek a zpe "elfogadásával".
Szóval a zpe nincs mélyebben mint a többi , csak azon a szinten vették észre előszőr mérhetően ! Nagyon fontos itt kitérnem rá , hogy az emberi mérőmüszerek elnyomó része nem az energiát magát , hanem annak HATÁSÁT méri a müszer kalibrált hitelesített egységén.A zpe-vel az most a gond , hogy nincs olyan eljárás amivel meg tudod figyelni öt magát , csak mizonyos extrém fizikai és kvantum feltételek mellet a töltéssel rendelkező részecskékre kifejtett hatását lehet észlelni.Tehát eddig még senki nem mondta , hogy emberek ott a zpe a dobozban.A villámmal kapcsolatban pedig annyit , hogy azért merült fel a zpe-vel való kapcsolata ,mert eddigi mérések és tapasztalatok és kisérletek ( ez nem valami sok...) aztmutatják , hogy csak a töltéssel rendelkező részecskék ill mágnenses terek óriási gyorsitásakor (töltött terek gyorsulása...) keletkezhet kicsatolás a zpe-ből.
...
Úgy döntöttem reklámot csinálok 1 cégnek.
Szóval go el az AQUAPOL kft.-hez a damjanich u. 28 szám alá , és ott meg lehet venni 2000-3000 Ft. ért a "Bevezetés a Tértechnológiába" címü iszonyatot. Ezt Egely és Boday írta akkor amikor még nem parázott :))
és még a kutatási vágy fűtötte és nem a kerekei.Ezért ez a könyv egy fizikai és technológiai adatgyűjtemény és nem az Egely bibapp...
Na ennyi. Ha kérdés van tedd fel.Maximum nem válaszolok.