yzy Creative Commons License 1999.07.07 0 0 625
Szia guci,
Kecskemét? Én onnan vagyok, de Bp-n élek. Ott vettem a bicajom, a Nagykőrösi utcában, a bolt nevére nem emlékszem (talán Baranyi vagy ki a tulaj), de ha igényes vagy, kerüld el!!!! A bicajomat én úgy vettem, hogy még kezdő voltam, 110-ért, de azóta ki kellett cserélnem a fékkart, féket (a V-fékhez kanti-fékkart adtak, ami életveszélyes!!!!! most már nekem is STX RC-m van, rulez), hátsó agyat, koszorút, sz@r a küllő befűzése, nem is sorolom. Ha ezt tudom, mert azóta már kiművelődtem, itt veszem a bicajt!!

A leengedett ülés a Downhillesekre jellemző (az más kérdés, hogy ilyen b*i divat lett), egyszerű súlypontkérdés, ha lesiklasz, jobb, ha lent és hátul van a súlypontod, ezért is van kiemelve nagyobb teleszkóp-úttal a DH-sok bicaja elől (mint a crossmotorosoknál a motor).

A telo kérdése: alább van két jó link (RST, Rockshox) és néhány bejegyzés a telókról, tanulmányozd őket, de szerintem amit érdemes megvenni, az 30 felett van. Ha engem kérdezel, 45-ért lehet kapni Marzocchi Bomer Z5-t, a lehető legtutib, csak levegős, állítható, én ezt akarok venni. Ezért éppen eladom az enyémet, egy DH-szerű, dupla vállú, nagyon jól néz ki és jó állapotú, fél éves, ha érdekel, elküldöm a fényképét, ocsóé adom :)

Előzmény: guci (613)