Caty
1999.07.07
|
|
0 0
854
|
Nnnnna. Tablettakérdés megoldva, mégsem olajbogyó játszott, hanem megint virsli - éhes macska mindent megeszik ugye (vagy majdnem mindent). Kicsit későn kaptak vacsit, és előtte megleptem őket a virslibe tuszkolt tabikkal. Mivel éhesek voltak, csak egyszer kellett a csomagolást megismételnem, másodszorra már mohón befalták mindenestül.
Viszont ma hajnali öt órakkor arra kellett ébrednem, hogy őfelségeik áriát adnak elő a tiszteletünkre a hálószobaajtó előtt. A dal gyönyörű volt, arról szólt, hogy milyen gasztronómiai örömök várnak az éhes cicákra, ha a gazdi felébred. Én szívesen vagdostam volna az ajtóhoz ezt-azt, de jólnevelt gazdi vagyok...Később egy enyhe szívinfarktussal örvendeztetett meg a rózsaszínorrú maccs. Békésen mosom a fogamat a fürdőszobában, a gondolataim valahol távol-messze kószálnak, egyszercsak egy ötven tonnás csupa-karom állatot kapok a nyakamba. Ő ugyanúgy megijedt, mint én, és jól összekarmolta a hátamat. Fél órámba tellett, amíg mindkettőnk felborzolt idegrendszerét sikerült lecsillapítanom. Úgyhogy jó volt ez a reggel...
A Ti ébresztőtök milyen volt? |
|