Bencuc Creative Commons License 2020.06.12 0 0 9304

Van az a bosch patron amit a multkor linkeltél. Az van elromolva az enyémben. Az előző tulaj, hogy ne kelljen újat vennie, lekötötte a patron bowdentét, és beszerelt egy másik bowdent, aminek egyik vége az adagoló alapjárati szabályzó karjára van kötve (ahova a patron bowdene is volt), a másik vége pedig a műszerfalhoz van vezetve, onnan egy kis bigyóval lehet állitani a bovdenen, és szabályozni az alapjáratot. 1250 a max, ha megy a klíma leesik 900-1000-re így nekem a maxon szokott lenni. Ha bekapcsolod a klímát, egyszerűen visszaesik az alapjárat, nincs semmi korrekció.

Ez meg amit mondtam az, hogy megy a motor, alapjárat mondjuk 1250, és néha egyszer csak kapcsol valami relé és visszaesik 250-et, pedig a klíma nincs bekapcsolva. Hogy mi okozhatja ezt? Mert ugye ha a klíma be lenne kapcsolva az oké, de ki van nyomva a gombja, ennek ellenére történik egy ilyen visszaesés néha a fordulatszámban. Egy ideig azt hittem a motornak van valami gikszere, de észrevettem, hogy hallani olyankor is mindig előtte egy kattanást, szóval valami relé kapcsolja ezt be, csak kérdés mit?

Előzmény: 409 (9303)