pimre Creative Commons License 2020.06.09 0 0 712

Biztos okot és megoldást én sem tudok, de javaslom, hogy itt nézz körül: https://support.google.com/chrome/search?q=oldal+nem+v%C3%A1laszol&from_promoted_search=true Mégiscsak nagyobb eséllyel lesz megoldás a saját support oldalukon.

 

Ami nálam van, bár nem biztos, hogy bármelyik is befolyásolja a megjelenést: Először is telepítve van a Chrome-ra szabott AdBlock Plus. Másodszor a beállításoknál induláskor az új lap oldal megnyitása van nálam bepipálva. Szeretem én eldönteni, hogy mit nézek meg az új lapon. De nem is ez a lényeg, hanem nézd meg, hogy nem állítódott-e be valami olyan kezdőlap, amit nem te állítottál be. Egyes kellemetlenkedő kártevők (pl. redirect szoftverek) ezzel is szoktak trükközni.

 

Aztán időnként megnézem a bővítményeket (chrome://extensions) , nem került-e közéjük valami, ami nem odavaló. Persze csak az aktívak okozhatnak gondot.

 

Semmi garancia, hogy ezeken múlik valami, de azért nézd meg! Mellesleg én még windows 7 alatt dolgozom egy darabig, de nem hinném, hogy ennek van jelentősége a probléma szempontjából.

Előzmény: geegee_ (711)