GLászló Creative Commons License 1999.07.05 0 0 489
Kedves Trebitsch!

Akkor egyetértünk. Szerinted is nagy marhaság a fiúk időnkénti győzelmi jelentése, meg szerintem is. A többi gyönge duma a részedről, elég lett volna beismerni, hogy hülyék.
Ugyanez vonatkozik arra a kijelentésedre, miszerint a fideszesek töketlenül nyilatkozgatnak. Ezt állítottam én is, ennyi, semmi több.

A józan paraszti agyvelőd kicsit egyoldalú, segítek Neked. Hogy elzavarták a Princzet, az nem azt jelenti feltétlenül, hogy ártatlanok, - hiszen számtalan szar ügy kiderült a Mahírtól az A Reklámig, a Postabankból kilopott pénzekről - inkább azt jelenti, amit előbb állítottál: nagy marhaság, amit a fiúk csináltak, mert önhittek voltak és azt gondolták, hogyha Princzet jól kirúgják és jól fenyegetik, akkor majd az jól becsinál, közben pedig eltűntetnek minden nyomot odabenn az Authék, meg a Defend segítségével.
Már írtam valamikor a múlt héten: ismerősöm szerint odabenn a bankban (Ő ottan dolgozik) hónapok óta lázas igyekezettel varázsolnak mágikus kezek. Új papírok kerülnek be, mások meg ki, stb....
Ez a verzió van olyan logikus, mint a Te paraszti agyvelőd találmánya... :-)))
Ráadásul a szemétégetős ügy is erre utal, a kilopós pali ugyanezt gondolta, amikor a sajtónak mázsa papírt juttatott. Nem lennék meglepve, ha kiderülne, hogy némely kijutott papír nem teljesen egyezik a bent forgó dokumentumokkal...
;-)

Előzmény: Trebitsch (484)