andzsin Creative Commons License 1999.07.05 0 0 369
Nezzetek meg a Mummy-t!
A tortenet maga mese, de a helyszin meg a latvany az elsorangu. Igaz itt nincsen szo piramisepitesrol csak mumiakrol.

Egyebkent ugy ahogy van nem stimmel az egyiptomi kronologia, amire mar teljesen tudomanyos bizonyitek is van, lasd valahol lejjebb mar egyszer leirtam. Az meg plane nem stimmel, hogy i.e. 4000-ben meg csak nomad torzsek nyomultak arrafele, aztan ezer ev mulva a mai technikat megszegyenito epuleteket emelnek, alapveto orvostudomanyi es kimagaslo matematikai es csillagaszati ismereteik vannak. Az anomalia (sic!) megoldasara ket lehetoseg van:
1. Vagy Danikennek van igaza, aminek ebben az idoszakban kicsi a valoszinusege.
2. Vagy kb. 20000 eves civilizacioval van dolgunk.

Egyebkent meggyozodesem, hogy a most Egyiptomban dolgozo regeszek csak azokat az eredmenyeket kurtolik vilagga, ami belefer a tudomanyos vilagkepukbe. Es az is meggyozodesem, hogy ha egy kicsit melyebbre dugnank a homokba az asot, akkor biztos, hogy furcsa dolgokat fedezhetnenk fel.
Egyebkent gondoljatok csak meg: a vilag minden okori es un. termeszeti nepenel a legendak (?) ugy kezdodnek, hogy: letezett egy nagy tanitomester, aki mas vilagokbol jott es megtanitotta az embereket erre meg arra. Lsd. Ozirisz, aki szinten az egbol jott az idok hajnalan.

Nehezen tudom elkepzelni, hogy ugyanaz a vezermotivum veletelenul bukkan fel minden ilyen nepnel. Hacsak nem mobilon beszeltek meg a dolgokat...