kopaszsop Creative Commons License 2020.06.06 0 0 20191

Legközelebb írd meg, hogy konkrétan melyik jelzőnél/váltónál levő balíznál szögelsz le. Akkor talán lehet segíteni, s lehet keresni a hibát és azt javítani.

így lesz.

Nickelsdorfnál nem megy egyik LEU sem, így nem fogsz ott menengedélyt kapni, szépen override-olhatsz. Na az mennyiben jobb megoldás?

 

 

az osztrák forgalmász tudja, milyen varázsmondatokat kell az utasítás szellemében elböfögnie ahhoz, hogy tovább tudjak közlekedni a megállás után. a magyar nem. ez a legfájóbb és legnagyobb különbség...

 

 

Egyébként meg le merem fogadni, hogy az L0-ba váltásnál szögelsz le, mert nagyvonalúan megfeledkezel róla, hogy nyugtázás köteles szintátmenet, amit ha nem teszel meg, akkor szépen megállít üzemi fékkel.

 

nincs mire rányomni, mert időt sem hagy rá a rendszer, egyből csatt van. és nem, nincs üzemi fék ilyen esetben. kényszerfékezés van.

 

 

Izoláld ki a fedélzetet legközelebb, aztán boldog leszel.

 

mint a magyar utasításban, úgy az osztrákban is szerepel, hogy jól működő vb-t nem iktatunk ki! főleg olyan gép esetében, ahol az etcs-sel együtt minden mást is kiiktatsz.

 

 

ami meg üzemben van, azok meg más-más jogszabály alapján épültek (lásd 1-es vonal Kelenföldtől-Hegyeshalomig SRS 2.2.2, Rajka-Hegyeshalom SRS 2.3.0d), akkor mi a fenéről is vitázunk?

 

mondjuk a határátmeneti közlekedést szabályozó dokumentumokban a személyzet (fszt, mv) részére pontról pontra részletesen és átláthatóan (értsd: nem jogászkodva, hanem a közlekedés szempontjából releváns infókat beleírva) szabályozzuk, hogy mi merre hány méter. aztán akkor lehet fennakadások nélkül jönni-menni. vagy ez túl utópisztikus elvárás?

Előzmény: Törölt nick (20189)