pancho Creative Commons License 1999.07.01 0 0 24
Nnna.
Én nem mondtam azt, hogy ne legyenek horoszkópos topicok. Virágozzék minden virág, adjunk teret mindenki hülyeségének (vesszőparipájának, stb.). Csak azt javasoltam, hogy legyen külön fórumban, ne itt eméssze a helyet.
Csak abba gondoljatok bele, kedves horoszkóphívők, mi lenne, ha mondjuk a horgász hobbival megvertek/megáldottak minden halfajról, villantóról, damil- és horogtípusról külön topicot nyitának, esetleg még kombinálva is, hogy mondjuk:
Harcsa horgászata 40-es damillal, hármashoroggal, kuttyogatóval, csónakból, kukoricacsalival.
Harcsa horgászata 50-es damillal, hármashoroggal, kuttyogatóval, csónakból, kukoricacsalival.
.
.
.
Harcsa horgászata 200-as damillal, hármashoroggal, kuttyogatóval, folyóban, csónakból, kukoricacsalival.
Aztán jönne ugyanez keszegre, csukára, pontyra, szárazföldről, tóban, patakban, sima horoggal, paprikás kenyérrel, gilisztával stb. Hogy tetszene?
Ja, nem vagyok horgász. Még hobbiból se. Akkor biztos kimerítőbben tudnám elemezni.

sófelhasználó:
Ezek a fizikusok nem istenhívők lettek, hanem már azok voltak, ilyen neveltetésben részesültek. Ne keverj!

Az analógiákról. Továbbra sem magyarázta meg senki, hogy mi és mivel analóg, csak szajkózzák többen, hogy ezek analógiák. De ismétlem: analógia önmagában nincs.

Keynes:
Az órára viszont nem is fogja rá senki, hogy mutatná a jellemedet. Ja, az enyémen nem változnak a számok, mióta megvettem, ugyanaz a 12 van rajta, ráadásul ugyanott. Igen, ez az óra analóg. Kijelzésű. Ebben az esetben viszont az analóg a digitális ellenpárja.

Bocs, hogy nyitottam ezt a topicot. Nem gondoltam ennyi hozzászólóra, ezzel most akaratom ellenére én is a horoszkópos topicok számát szaporítottam. :-(