azt nem mondtam egyébként, hogy a tankcsapda valaha is hiteles lázadó lett volna (ahogy kovács ákos sem volt soha az a misztikus, okos, karizmatikus elóadóművész, aminek árulja magát), tehát én itt nem a tankcsapdát siratom, hanem mindannyiunkat, akik ebben a moslékban élünk, ahol egykori szebbreményű kamaszok kedvenc magyar rockzenekaros felvarrói végső soron semmi mást sem jelentenek, mint a hatalomhoz dörgölőzést. na ez valóban nihil, szóval gratulálok a tankcsapdának, az eredeti definíció szerint ennyire punk még nem volt soha, én kérek elnézést. (a másik ikon, lovasi andrás is belehúzhatna, mert mintha egyelőre nem vállalná fel, hogy punk, csak sejtjük róla.)
lehet, hogy ha anno nem mondja el minden interjúban lukács, hogy ők a politikával soha, semmikor nem közösködnének, és sugallja minden mondatával, hogy az a termék, amit a rajongóinak árul, az üzenet, amit közvetít, az a függetlenség, őszinteség, szókimondás eszménye, akkor én sem éltem volna ekkora tévedésben, hogy ez így még az átlag seggnyalásnál is ízléstelenebb.
(erről jut eszembe, egy általa is megénekelt bizonyos k. cobain mondta azt, hogy "punk rock is freedom", de neki nem szóltak róla, hogy a diskurzusok ezekről a definíciókról már a 70-es években lezárultak, és csak azok az értelmezések érvényesek, amik addig léteztek. de tudom, ő zenei értelemben mondta, ha ma élne, valószínűleg donald trump pénzéért kuncsorogna, mert sid vicious és horogkereszt.)