xzyzsz Creative Commons License 1999.06.30 0 0 topiknyitó
Sziasztok! (Ez a topic a gamesben is megjelent, bocs ha valai mar masodjara latja, de mindket helyen elofordulhatnak a megoldast sejto emberek

Van egy erdekes problema a quakemmel. (Q2)
A win98 angol nyelvu verziora nem hajlando feltelepulni a kovetkezo (nem szo szerinti idezet) szoveggel:
This version of quake will not install on your language version of Win95/NT. To find out if a localised version for your op. sys. is available, contact ACtivision (hihihi, elvesztettem a szamlat...)

Namost, a dolognak csak az a pikanteriaja, hogy ugyanzen a gepen, ugyanezzel a W98-al mar futott korabban. Igaz, akor egy oprendszer fejlodesi folyamat vegallomasakent volt a w98 fenn, azaz eloszor volt (evekkel ezelott) a w95, majd tavaly felment egy w98 beta szeruseg, arra egy service pack, aki aprilisban elezdett idegesiteni azzal, hogy a licencem erre a pre-release verziora lejart, ugyhogy folraktam az elvileg legfrissebb angol valtozatot. A quake mint olyan a w95 ota vagy a pre-release w98 ota fenn volt, mar nem emlekszem pontosan, tehat az uj oprendszer installok magukba integraltak, mint meglevo progit. Es futott is, nem nyoszorgott mindenfele nyelvi valtozatok miatt. Ugyhogy, nem eretem! Ti igen?
M