Dr.W.Gy. Creative Commons License 2020.05.29 -1 0 707638

Azt mondja az előírás, hogy 3 szék maradjon ki, azaz átlagban számolva ez negyedeli a stadionkapacitást. 20000 helyett 5000. A "mögé sem ülhet senki" többféleképp is értelmezhető, ha úgy, hogy egy egész sor kimarad, akkor újabb felezés és már csak 2500 néző. És ebben benne van a vendégszektor, a gold meg silver meg bronz, sőt a kapu mögötti rész is. Ha ezekből is levonunk, mondjuk legalább ötszázat, akkor 1500-2000 néző mehet be? Ezért nem nagyon éri meg kinyitni az egész lelátót, ez gyakorlatilag zártkapus feeling.

Ha nem kell kihagyni egy egész sort, csak eltolva 2 székkel abban a sorban is lehet ülni "pepitában", akkor a felezés elmarad, 4000 már talán értelmes megoldás. 

 

Nem tudom, mennyi bérletesünk van, de így jegyárusítás nem is lesz, ha őket részesítik előnyben (teljes joggal). A kapu mögötti rész egyébként is kérdéses, mi hogyan tartható be.

Abban bízom, hogy hetente változik a helyzet és az utolsó fordulóban teltház lesz, ennek készítik elő a terepet. Ami helyes is, teljes baromság ez a 3 szék kimarad, a villamoson odautazás során sincs így. Jó volna még egyszer idén meccsre menni.