HA5OPI Creative Commons License 2020.05.28 -1 4 54190

Itt, amikor árakról megy a csetepaté, rohadtul nem arról van szó, hogy az ide járó dörzsölt, sokat látott, tapasztalt amatőrök egymást - vagy netán saját magukat - óhajtanák megvédeni a lelketlen kufároktól.

 

Járnak, betévednek ide olyanok is, akik most kezdik vagy kezdik újra az amatőrködést, és azokat bizony keményen le tudja húzni egy svindler. Gondoljunk csak a veréb oppardon dögkeselyű jajjnemeztakartam mondani, a galamb hírhedt TS-940-esére, ami szegény egy villámcsapott jószág és kb. annyira működőképes, hogy nem veri le a kisautomatát, amúgy rádiónak használhatatlan, mert még vételben is hulla, nem csak adásban. Legalább 5 éve próbálja meg elsózni 200.000-ért. Sajnos ha talál valakit, az nem fog a rendőrségre menni vele, inkább benyeli és hátat fordít az egésznek.

 

A spektrum természetesen elég tág, a fillérbaszó kis zsugori geciktől kezdve minden akad ezen a piacon, hogy ezekből ki mikor mire és miért sértődik meg, nos ezen fájjon az ő pszichoanalitikusának a feje, ez nem az én problémám, hogy ki mikor és miért érzi találva magát.

Előzmény: goldfoxi (54189)