ramius76 Creative Commons License 2020.05.27 0 4 29954

Sziasztok!

 

Hagy osszak meg egy lőtéri élményt veletek, talán tanulságos lehet.

 

Végre megnyílt a lőtér. Hát fogtam az omertát és a defendert megtöltöttem rws sertéskábítóval azután irány a lőállás.

8 méterre mobil lőtábla ki, rajta MSSZ lőlap, ahogy a fiúk csinálják a fegyvervideóban. Mellettem kolléga parabellummal nyomja, szóval meg van a hangulat is.

 

Ekkor jött a nagy meglepi.

 

Omertából mind a 8 (2 tár) kiment. Gyönyörűen benne a lőlapba. És bizony nem szólt kisebbet, mint a para. Büszke voltam a kis gumisomra!

 

Azután nagy mellénnyel defender elő. 15-ből 3 nem ment ki. 12 nagyjából bent volt a lőlapba. Kicsivel halkabb volt az omertánál, de azért felnőtt hanga volt!

 

Csak b...szta a csőrömet miért nem ment ki 3. Elcsettent?

Irány haza. Dobtár szétszed. Hát bakker! Én már láttam sok mocskos fegyvert, de még a fekete lőpor sem koszol ennyire. Ráadásúl nem elcsettent, hanem annyira elkoszolódott a mechanika, hogy nem forgatta az ütőszeg elé a töltényűrt. Annál a 3-nál sértetlen volt a csapi.

 

Oké, hogy erős ez az rws sertéskábító, meg tudja a 300 jule-t (állitólag), de mi a fene van ebben a patronban, hogy ennyire kormol.

 

A nap legmegdöbbentőbb tapasztalata az volt, hogy az olcsó omerta megbízhatóan lőtte a sertéskábítót, a sokat ajnározott defender, meg csak prüszkölt tőle. Hát erre nem számítottam.