_Alcapone_ Creative Commons License 1999.06.30 0 0 325
szia andzsin.....végig olvastam a topicot és megnéztem a hp-det....teccik:)))

imádom a piramisokat, volt is szerencsém 2 éve egy egyiptomi körsétára menni gizátol asszuánig, luxorba, királyok völgyébe...szinte mindent láttam ami a turistakönyvekben meg van irva!:)

egy dolog viszont nem hagy nyugodni...te a hp-den a piramis épitéséről beszélsz, és azt vettem észre , hogy érvelésed kissé eltorzult,azaz ugy számolsz az adatokkkal mintha az egész piramist EGY épitőbrigád(kb 50 taggal) épitette volna fel. Helyt kell adjak rolling hozzászolásainak ez ügyben, melyeket hozzád intézett ezügyben , és figyelemre se méltattad .(ezügyben)

hépotézist én is tudok

dolgozott ott 100000 ember melyek 50 épitőbrigádra voltak osztva(ib/50f). minden brigád fojamatosan dolgozott, zsinorba vitték fel az ugynevezett rámpákon az anyagot.még hamarab is kész lehettek mint 20 év.ámbátor megmerem kockázatni hogy a rámpa számomra elfogadhatatlan.épitsünk egy rámpát.probáljuk ki hogy átmegyünk rajta adaott tömeggel a hátunkon(arányokat számmoljuk ki mennyinek kell annak a tömegnek lennie) és figyeeljük meddig birja a rámpa. nem sokáig...szétesik. ok erre mondhatná az ellentábor: meg lett szilárditva...mennyire?hogy könyedén szét is tudták kapni? ohh jeee

az a baj mindkát táborral, andzsinnal csekkel és a meggyözhetetlen rollinggal hogy egy álláspontot képviselnek.egyikötök sem tekinti a másik tábor kutatásait eredményesnek.rollingot ugy vettem észre a tények dönthetetlen képviselőjét, hogy a fantázia nem igazán az ő világa.kérdem én: mire mennyénk anélkül? lenne most repülőgép? lenne most tengeralattjáró?

akkor mindenki kiröhögött volna , ha at mondom 600 év mulva lesznek égi vasmadarak amiben ember fog utazni.

azt tanácsolom hogy ne szakadjunk el a valóságtól..probáljunk érvekkel alátámasztott hipotézisek melett kitartani vagy azt megdönteni.

ebbe én is beszálok:))
pápá

alcapone

Előzmény: andzsin (324)