Nyírő András Creative Commons License 1999.06.30 0 0 534
En is a városban járok vele, és nagyon fontolgatom a telót a sok macskakő miatt. Végigolvastam az egész topicot, elszontyolodtam, mert Shimano Sys váltóm van, mindig azt hittem, hogy uhh, legalább ez valami, most meg kiderült, hogy gagyi. Viszont cserébe kiderült, hogy tök jó pumpám van, kicsi, de méri a légnyomást. És megtudtam a psi-t is.

Azon gondolkozom, hogy érdemes volna egy kerekparos mellekletet inditani az Indexben. Azam, de mi legyen a cime? kero.index.hu? Bennfentes. Kerekpar.index.hu, na ne, ez unalmas. Pedal.index.hu? Minden hulye ezt adna cimnek.

Es mirol szoljon? Valami olyasmirol, mint ez a topic, tanacsok, hirek, turak, linkek. Pl. én is láttam a Shimano katalógust, és benne a sebváltóba épített sebességmérőt, na arról szívesen olvasnék egy tesztet.

A rekutól is beindultam, én is körbenéztem néhány ilyen oldalt. Arról is kellene valami szakszerűt írni.

Talán lehetnének túraleírások is, bár imho ez elég érdektelen, bár lehet, hogy nincs igazam.

Aztán itt a Tour de France, mondjuk én akkor épp szabin leszek, a Balaton partján fogom csiszolgatni az öreg Favoritomat, de a kollegáimat kértem, hogy nyomják rendszeresen a híreket. De a magyar versenyekről érdemes beszámolni?