CsST Creative Commons License 2020.05.27 0 0 58562

Elismerésem így is, és beszámolók alapján úgy tudom, hogy volt teljesítő akit motiváltál, biztattál út közben, és gondoltam rád / rátok én is, hogy merre járhattok, hogy alakul majd. Másrészt kiszállni is tudni kell olykor.

 

Idén annyira én sem vittem túlzásba a készülést (bár mindig eltervezem, ugyanakkor ez az év ebből a szempontból sem egyszerű), egy VérKör teljesítésem volt mostanában, igaz, az a vártnál valamivel jobban ment.

 

És igen, a rendezés keretei, a hangulat / társaság, a hivatalos lista és elismerés, vagy másoknak az oklevél, jelvény nélkül (kit mi motivál, segít jobban) valóban több "őrültség" kell a végigjáráshoz.

 

Ami az "instant listát" illeti, már 27-en vannak rajta (érdekes, hogy van néhány "elsőbálozó" is, 10-en felüli teljesítőből viszont egyelőre egy van), ebből 5 teljesítés volt az eredeti hivatalos dátum előtt, 22 pedig aznap. Néhányan (köztük én is) tervezik még a következő hetekben is, aztán valószínűleg lesz még néhány teljesítés később is az év során. Kíváncsi vagyok, hogy alakul majd a teljes idei létszám, vagy hogy lesznek-e többszörös teljesítők, mi lesz a legjobb idő, stb. 

Előzmény: asciimo (58556)