Szasztok! :-)
Csak vége végre ennek a fránya vizsgaidőszaknak. Látom felpörgött a topic. :-))))
Enid,
gratula a hősszerelmeshez :-D
Rhia,
én is pasi vagyok - a Kedvesemé a mats - de minden reggel nekem dorombol egy negyedórát! :-) Pedig visszafelé simogatom, meg a hátára fordítom, sőt a füle tövét az állát a hasát is vakargatom, nomeg kötekedésképpen a fejét, farkát is szoktam gyengéden cibálni! :-) De esküszöm, hogy élvezi! A Kedves először rosszul volt a a matskaszeretgető technikámtól, de most már kezdi átvenni egyes elemeit. Ja, és fegyelmezni is én szoktam. Elég egy-egy erősebb rászólás, krónikus esetben egy dühös fújás és Pamats egyből tudja mi nem tetszik nekem. :-)
Tévét nézni esténként együtt szoktunk, én fekszem a szőnyegen, Pamats pedig a hasamon.
Maminti, kedves
légyvadászatot most a napokban láttam először, - a kilencedikre nem sok élőlény téved fel - hát nem semmi móka volt! Hatalmasan koncentráló pillantás, fejforgatás, hirtelen őrült vágta a fotel tetejéről a dohányzóasztalon keresztül a szekrény harmadik polcára! :-) És a végén - miután kifárasztotta :-) - tényleg benyammogta a legyet!
A bunda szine nállunk is baráti ugratások tárgya, a fehér, ezüst-árnyalt színt képesek egyesek egyszerűen piszkosnak, vagy porosnak titulálni! (:-O
dalia,
:-)))))) nem olyan régen éltem át ezt az érzést - a többieknek szerintem az agyára mentem azidőtájt - meg tudlak érteni! :-)