BBF Creative Commons License 1999.06.29 0 0 263
Kedves Speaker!

Miért nem? :-)))))

Mindenkinek figyelmébe ajánlom, a jelenlegi horvát alkotmány preambulumát!
Valami Szent koronáról beszél, meg több száz éves horvát királyságról, meg jog folytonosságról, ami hogy hogy nem 1918-ban megszakadt.

Miért nem túdósít a magyar sajtó a kőbányai Szent László templom ünnepségeiről? Ahol jelenvolt a magyarországi horvát nagykövet és igen érdekes beszédet mondott egy horvát püspökkel egyetemben.
Miért nem túdósít, a magyar sajtó a horvátországban egyre erősödő királypártiságról?
800 éves évfordulója van a közös királyságnak, melynek első uralkodója Szent László! A horvátok ezt ünneplik! Miért nem beszélnek erről a magyar sajtóban?
Önök tisztában vannak azzal, hogy van mellettünk egy állam, ami végrehajtotta a reviziót és egyre inkább a régi történelmi alkotmánya felé fordul?
Speciel ez az alkotmány egy perszonálúnióról szól!
Speciel ez a hagyományos alkotmány a Szent Korona tan.

Tisztelt Uraim, mit szólnának ahoz, ha Horvátországot nemsokára Horvát királyságnak hívnák? Bármennyire is furcsálják, de ennek igen komoly eséje van! Jellemző módon a magyar sajtó mindezt elhallgatja.
Mit szólnának ahoz, ha létrejönne a Horvát királyság, aminek a koronáját a Magyar Köztársaság Nemzeti Múzeumában őrzik? Történelmi alkotmánya, pedig ugyanaz lenne, mint a régebbi magyar alkotmány!
Tisztelt Uraim, hogy ez a dolog mennyire nem légből kapott, azt a jelenleg is hatályos horvát alkotmány, és a jelenlegi horvát közélet bizonyítja a legjobban.

BBF

Előzmény: speaker (260)