féreg6 Creative Commons License 1999.06.28 0 0 256
Kedves Csoro!

Az első bekezdésedhez: én személy szerint soha nem fasisztáztam és antiszemitáztam le senkit, csak bizonyos nézeteket. Csak azt mondtam, ha valaki azonosul egy adott dologgal, akkor az illető az. Számomra a MIÉP nem jelent automatikusan bármilyen értékitéletet, legfeljebb kritizálom őket néhány kérdésben. A NATO-val kapcsolatos véleménye találkozott az enyémmel (a revízió emlegetéséig), ez is bizonyítja, hogy nem politikai irányzatot képviselő csoportok pártján állok, hanem vélemények pártján.

A revízióval kapcsolatos dolgot azért írtam le, mert acp szerint amit Csurka mondott, azt utána más is. Erre ez a revízió rossz példa. Más topicocon már leírtam, mi a baj ezzel, most nem ismétlem meg.

Az írásod második fele értelmetlen. Vannak tények: 1. Csurka ellenezte a NATO-csatlakozást 2. később a NATO segítségével akart területet szerezni. Ez következetlenség. (akkor is, ha néhány háborúval kapcsolatos megnyilvánulásait figyelemre méltónak találtam, sőt részkérdésekben néhol egyet is értettem vele; más kérdés, hogy ez volt a jóval kisebbik rész)

Előzmény: csoro (255)