Beavis Butt-Head Creative Commons License 2020.05.23 0 0 424

...és akkor még tényleg finom és nőies voltál!!! :-DDD

 

Valóban őt kéne bebetonozni Ludmannak, illetve az ember nagyon várja, hogy az ilyennek tényleg ne ítéljék oda a gyereket. Ahogy mindenen és mindenkin képes lenne átgázolni az ő vélelmezett Nagy Igazsága érdekében... még egy semmiről sem tehető vidéki nőgyógyászon meg a páciensén is... és mit számít az, hogy más is szeretne gyereket, meg akinek már van, az rendben akarja tudni... egyre jobban úgy tűnik, hogy neki is csak birtoklási vágyból kell a sajátja, hogy csak azért se a volt férjéé legyen.

 

(Ott is egy önző dög volt, hogy azt biztos nem mondta el egy szóval se Móninak, hogy mivel jár a tabletta beszedése, amit elég naturalistán mesélt el neki Sanyi doktor...)

 

Hogy a dokit annyira egy f*szfejnek gondolja, hogy még a telefonba is így írja be - aztán a lakótársa is ígyeragál róla... :-) az egy dolog, nem kell mindenkit szeretnie... de úgy néz ki, hogy az legalább képes lehet valami pozitív változást mutatni, ahogy Apust - de akkor miért egyszerűen "Lóránt"-ként van elmentve a telefonjába - próbálja lebeszélni arról, hogy ne borítsa ki a szaros vödröt.

 

Igaz viszont, hogy ezzel Berta is próbált a végén kompenzálni, a reggeli jelenete után minden férfi esetében nemhogy bocsánatos, de dícséretes cselekedet lehetett volna, hogy bevágja a zuhany alá. (Ennyi pletykás embert viszont utoljára a barátokköztben láttam... :-DDDD ) Viszont ahogy utána próbált a láncdohányos hangú, kiélt testvérével többre jutni... még ha az egyből levágta, hogy milyen kínos az egész.

 

Karcsika :-DDDD ellenben nagyon nem hiányzott a mai részbe, hogy az aktuális puncinak (akivel nem csinált valami minőségi cserét) panaszkodja, hogy mennyire hiányzik az exnője... ennek a vonalnak semmi de semmi értelme nincs az egész sorozatban!

 

És persze most is bebizonyosodott, hogy az egyetlen tényleg pozitív főszereplő az egészben Móni. Ahogy folyton hezitált a barátnője nyomására, sugallva, hogy azt talán nem jól cselekszik - de sajnos túl jószívű ahhoz, hogy ez néha gyengeséggel és manipulálhatósággal járjon. Viszont amilyen tekintettel hallgatta a doki kiborulását, az mindent elárul, nagyon sokaknak lehet a vágya, hogy egy nő így nézzen rájuk, hiszen abban minden megértés, minden pozitívum benne volt. (Én azt hittem egyébként a mozdulatából, hogy egyből kiköpte a tablettát, de végül is ez se rossz, mert megint többesélyessé teszi a dolgot.)

 

Marci is hozta önmagát, ahogy még mindig isteníti a felettesét, de közben egy loser... és marad még elég csavar az utolsó két részre is. Például itt lesz mindjárt Móni gyerekének az apja...

 

 

(A vonatozós jelenetek viszont még mindig nem mennek nekik... ahogy Anna a Keletiben előbb a 3-4. vágány végénél jár, aztán 7. vágány mellett a Prága-Varsó-Berlin felől megjött éjszakai vonat mentén, végül meg a flittyen ül, ami a 6-on áll... és hát ezt már múltkor is mondtam, hogy a vonatpótlós korszak nélkül is fél napos program így Ózdra menni... :-PPPP )

Előzmény: Mlle. Grenelle (423)