polovcev Creative Commons License 2020.05.23 0 3 205144

Leírtam már korábban is, akárki venné át a csapatot, akkor is legfeljebb csak harmadikak leszünk. A makik és a Vidi mindig is előttünk lesznek ha a leosztott pénzekről van szó. Meg a Puskás is. Amíg narancs regnál- Viktorral vagy anélkül- az Újpest számára nincs esélyegyelőség.  Le vagyunk sajnálva akárcsak az ország déli fele, ahová nem jut sem akadémia, sem valami NER huszár által összetákolt NB I.-es csapat. Ez van.

 

 

Én Őze szerepével és tevékenységével nem vagyok tisztában, de abban egyetértek MU59 olvtárssal, hogy a belga már azzal kitűnik a magyar labdarúgás mocsarából, hogy nyilvánosan hajlandó elismerni, hogy a címer megváltoztatása buta döntés lett.  Mondhatjuk persze azt, hogy ezt előre is láthatta volna, s ezt minden bizonnyal meg is teszi Miller barátunk a maga cizellált stílusában, de a felelősség ugyanúgy terheli a belga itthoni tanácsadóit, akik támogatták ebben a döntésében. 

 

Nyilván megtehetné, hogy saját hatáskörben visszaállítja a címert, de a konfliktus itt régen nem erről szól, ez pusztán egy jelkép, amit könnyű napirenden tartani.  

Előzmény: wizardry8 (205142)