"Sőt még új díjakat is követel... plusszban."
Megkérnélek szépen hogy ne hazudozz velem kapcsolatban, ha nem tudsz szöveget értelmezni inkább ixelj ki ott a sarokban és ne szólj hozzám.
Arról beszéltem hogy logikus lesz a változás, nem követeltem semmit.
Mint ahogyan logikus lesz a villanyautó megadóztatás és sok más is, nincs ingyen kenyér.
Bele kell kalkulálni az árba és kész.
A munkám során sokat járok külföldön, rengeteg HMKE tulajjal beszéltem hol milyen rendszer van. Teljesen rentábilisen működnek piaci alapon, még USA-ban is ahol nem is magas az áramár. Fizetnek RHD-t, virtulálisan adják-veszik, stb...
Viszont támogatott beruházásból bazisok napellemmel medencefűtést cekásszal baromságot nem sok helyen láttam, mert piaci alapon működve ez már agyrém. Itthon meg láttam jópárat, mer hát mé' ne.
Sajnos én nem tudlak kiixelni mert újabban már nem havonta hanem hetente/naponta változtatod a nickjeidet.
Nincs a szemlélyeddel semmi bajom, de ha beszarsz akkor is bele fogok szólni amikor a 25éves kamu megtérülést tukmálod az ide betévedő laikusnak, mert így tisztességes, ezért van ez a közösség.
Ahogy sokszor mondtam már, a vevőnek/beruházónak tisztességesen el kell mondani az érem mindkét oldalát, aztán majd ő eldönti belevág-e, akar-e hitelt, stb. Nem a "hülye aki nem veszi fel a hitelt" témát erőltessük már.
Peace.