HCS77 Creative Commons License 2020.05.17 0 0 206773

Sziasztok,

 

na összejött. Első maraton. Nem vész.  Oké fos idővel (4 óra nyóc) de ezen majd reszelek jelentősen. 0-ról 462 nap kellett, 2019/02/10-n futottam először a helyi vásártéren, már ha azt futásnak lehet nevezni.

 

3-kor megébredtem, betoltam egy zabszeletet.

 

5-kor keltem, de sokat molyoltam mert utálok korán kelni, szaszeroltam, hogy miben vigyem a sótablettákat, mert szemerkélt az eső, végül kettévágtam egy pezsgőtablettás dobozt, kupak vissza rá, így elfér a zsebben. Indulás előtt 3 vitatigris, vittem 3 mars csokit, tasakban egy liter víz, övön 0,75- ez utóbbit a gyors újratankolás miatt vittem. - egyébként ez sok időt elvett. A tasak ilyen tartaléknak volt csak. Szóval tökörésztem egy csomót, kb 6.30-kor indulhattam.

 

Mórahalom és Domaszék közkútjai között voltam. (domaszéken a templom után jobb oldalt van for infó, mhalmon 55-ös úton lovasszínháznál, aztán cba, ill. később is van egy). 30 nál kissé szúrt az oldalam, de elmúlt, a végén egész jól tudtam szedni. 

 

A tanulság az, hogy megpróbálok kevesebbet frissíteni legközelebb. / kutyulok maltodextrinnel valamilyen erősebb ch tartalmú cuccot, mivel minden trutyómban nagyjából ez van, meg dextróz. Vagy veszek ilyen tasakos cuccokat próba cseresznye. + nem fogom vissza magam, két km bemelegítés után megpróbálom majd rendesen szedni, szerintem 30-ig simán fog menni egy jó átlag, utána meglátjuk.

 

Köszi a tippeket, tanácsokat srácok.