Raki_ Creative Commons License 2020.05.17 0 0 7

Tisztelettel üdvözlöm!

 

Én is ebben a projektben kötöttem előszerződést még tavaly tavasszal. Tény, hogy rengeteget csúszik a projekt, viszont úgy gondolom máshol sem mennek simán a dolgok, pl. ott a Kelenliget Ház a Fehérvári úton. Mivel sűrűn járok arra az alábbiakat tapasztaltam:

Tavaly nyár végére egész jól összeállt az épület, augusztus végén lebontották az állványzatot is, gondoltam hamarosan beköltözés. Ehhez képest a mai napig sincs kész, jelenleg sincsenek ott lakók, szóval sztm ott is leült a dolog, de többet nem tudok.

 

Az Elite Park esetében:

Rendszeresen elnézek arra is, persze csak kívülről látom az építkezést. Legutóbb kb. 2 hete voltam ott, már fákat ültetnek és elkezdték a parkosítást, de az állványzat továbbra is fent van, nagy kérdés belül hogy áll a dolog, hiszen a határidő szorítja őket.

Megmondom őszintén ingatlanossal tavaly ősz óta nem beszéltem, akkor azt mondta idén nyáron átadás és a hivatalos márciusi levelük szerint is 2020. június 30. a műszaki átadás végső határideje, ami azóta tudtommal nem módosult.

 

Nagyon megköszönném ha megosztaná esetleg, amit Ön tud, ha beszélt ingatlanossal ő mit mondott. Valamint itt jegyezném meg, hogy a hivatalos műszaki átadás után még min. 2 hónap a használatbavételi engedély megszerzése és csak utána lehet ténylegesen beköltözni, azaz a jelenlegi állás szerint kb. szept. eleje.

Várom válaszát.

 

Üdv,

László

Előzmény: Elégedetlenelit (6)