Kedves texaner
Valószinüleg azzal nem értesz egyett, hogy azt állítottam, hogy bármi is volt a háború célja azt nem érte el.
Ez a topic a bombázások kezdete után nyílt nem sokkal.
Az igazi kérdés ott található, amely arról szól, hogy ha a hum. kat megakadályozására inditották a háborút, akkor buták voltak (politikailag és szakmailag), ha nem buták akkor más az igazi cél.
Nem feltételeztem az igazi cél mögé,. hogy az ENSz létét akarták erősíteni, sem azt, hogy az oroszok alá akartak volna játszani, hogy a világpolitikába szerepet kapjanak.Ezt mind nem gondoltam a háború igazi céljának.Inkább azt feltételeztem, hogy azt a kérdést kell feltenni, hogy milyen politika folytatása a háború.Azt gondoltam, hogy a globalizációs politika folytatása érdekében vívják.De az események menete inkább arra a megfontolásra vezetett, hogy bizony ezt buták csinálják és egyszerüen fogalmuk nem volt arról, hogy mibe vágnak bele.Ebből arra a következtetésre jutottam, hogy tarthatok attól, hogy más területen és máskor ujabb ostobaságra lehet számítani.Ezzel a topic első fele foglalkozott akkor amikor még volt a dolognak sportértéke, mert gyorsabban irtunk, mint az események haladtak.
Természetesen tudomásul veszem és tiszteletbe tartom hogy nem értesz egyet.