SirContact Creative Commons License 1999.06.23 0 0 286
Hát igen kedves BaSand jó kérdés.
Nem tudom. Biztos sok ''irányvonalat'' kellene definiálni, de talán egy csapásvonal tiszta sor lehetne: Nevezetesen mivel minden képviselő egy halom olyan kedvezményben részesül amelyben egy mezei állampolgár nem (mentelmi jog,utazási költs.tér. szolg. lakás estele autó telefon költs.stb nem tudom pontosan de biztos jó sok) amelyek elvileg pont azért vannak kitalálva, hogy nyugodt kiegyensúlyozott körülményeket biztosítson a képviselőnek (megkockáztatom esetleg nehezebben korrumpálható) ahhoz , hogy a szavazók érdekeit képviselje.
Szóval ha valaki ezeken a bonusokon felül is elfogad kedvezményeket magyarán az állampolgárral szemben megkülönbözteti magát (a biztosított juttatásokon felül) akkor azonnal oszolj.
Jó lenne ha nem felejtenék el, hogy ők azért kapják azt a sok jót TŐLÜNK, hogy úgy csinálják a dolgokat, hogy NEKÜNK legyen jó. Jó döntésekkel elérni a mezei állampolgár is minnélm jobb kondiciókkal kapjon hitelt stb hogy ennél a hitel példánál maradjunk.
Összefoglalva MI vagyunk a munkáltatók és ŐK az alkalmazottak. Ez lenne az a gondolat fonal amin elindulnék , ha ki kellene találni, hogy mik azok az esetek amikor küldhetjük a ''selyemzsinort''
Előzmény: BaSand (285)