Alfred Creative Commons License 1999.06.23 0 0 61
Orltran:
Magamra vettem, de én nem fikáztam, illetve csak kicsit. Az az igazság, hogy baromi kiváncsi vagyok évek óta, de ködös elméleteknél sokkal többet tényleg nem nagyon lát az az érdeklődő, de teljesen laikus köznép, ami én is vagyok. És az is igaz, hogy hiába a nyitott gondolkodásom, olyan bemutatók nehezen győznek meg, mint amit a tévében láttam, pl az anti-gravitációs berendezés, ami egy söprünyélre volt akasztva, de olyan trehányul, hogy két átbillenés után az egész szétesett.
Meg emlegették a Moszkvicsot, amiben egy vákuumenergiagép vizet bontott, és az így nyert hidrogénnel hajtatott, de nem lehet bemutatni, mert eltört a főtengelye. Egy Moszkvics motorgenerál néhány tízezer forint. Ha ez akkora találmány, és már a gyakorlatban működik, így már nem sok választja el a gyárthatóságtól, én bármikor megfinanszírozom a generált! Ezen már ne múljon!
Ha ez egy működő szerkezet, és még mindig él a feltaláló, akkor csak duma, hogy a félelem tartja vissza a publikálástól (főleg, mert már nem titok a Moszkovita).
Ha viszont az ilyen jellegű találmányok attyjait általában kinyírják, akkor ez a Moszkvics soha nem ment a találmány segítségével.
Értitek a kételyeimet?
Előzmény: Törölt nick (60)