Koszonom mindenkinek a reagalasokat, eleg keveset ertettem belole, viszont egy teljes napm elment rengeteg probalkozasra, de ugy tunik, marad az egyesevel masolas.:-(
Hehe-nek koszonom a javaslatot, elvileg mukodhetett volna, de ez egy tiz eves leiras, azota sok minden valtozott, most mar ertem, miert mondjak, hogy az egy kemkedo ceg, jovore talan mar a vizelet es vervetel eredmenyeit is csak rajtuk keresztul lehet megkapni.
Ket buktato van a dologban, az egyik az, hogy amikor vegre kozolte, hogy elinditotta az adatgyujtest es megjelent az uzenet, hogy majd levelben ertesit, mikor keszul el -
nos, az hazugsag.
A valosag az, hogy nem csinal semmit, amig az ember ujra be nem lep a leveleo fiokjaba, es akkor megjelenik egy uzenet, hogy gyanus tevekenyseg volt, es engedelyezni kell, hogy valoban en kertem sajat magamnak az adatokat.
Azutan, amikor valoban par oraval kesobb elkeszul vele, akkor is hazudik, hogy letoltheto, sokfelekeppen probaltam, mindig kozli, hogy valami gond van, vegul, amikor megneztem a linket, tenylegesen egy "rejected" blokkolas van eleve benne.
A megoldas megint az elrejtett leirasokban van, ez a szolgaltatas csakis akkor erheto el, ha android mobilos azonositast is elvegzel es arra is telepitesz egy appot.
Na, ezert nem veszek androidos mobilt, egyebkent is megvagyok nelkule.
Akkor megprobaltam kibogaraszni a tobbi irasbol, hogy vajon ki mit ertet alatta, mert eleg furcsa szavak voltak.
Vegre webes keresessel rajottem, hogy talan egy thunderbird nevu programot kell hasznalnom.
A gepem sajnos tele van, igy a portable valtozatot telepitettem.
Megint jott a korabban megismert jatek, mindig be kellett jelentkeznem a fiokomba, es igazolni, hogy en akarom sajat magamnak engedelyezni az imat-ot es a thunderbird hozzafereset is.
Amikor a csatlakozas letrejott, akkor osszeomlott a windows, 100% proc terheles volt, gmail es thunderbird mellett valami trustedinstaller is elindult az ujrainditas utan, akkor elhulve neztem, hogy a beepitett webkamerat es valami livecam programok is mentek, amiket soha nem hasznaltam, gyorsan leallitottam mindket "processtree"-t vagy hasonlot.
Akkor vegre a thunderbird latta a fiokomat, igy a bongeszot leallithattam, es naivan a cimkere kattintottam, elegedetten lattam, hogy ketezres szam van mellette, mondtam neki, hogy nekem az kell.
Ettol kezdve viszont elkezdte az egeszet letolteni, es ugy jo hat oran at tartott, amig a mintegy huszezer levelet letoltotte.
Most ott vagyok, hogy valoban a thunderbird alatt a data konyvtar alatt imapban ott vannak a levelek, cimkenkent egy fajlban, sajnos forditott sorrendben, a legujabb van elol, fogalmam sincs, hogy csinaljak ezt. Viszont pechem van, mert az a fajl, ami nekem kell, az kodolva van, a szovegfajlban csak a levelek fejlecei olvashatoak, a tartalom helyen hexa kodok vannak. Csak Thunderbirdben megnyitva olvashatoak.
Thunderbirdben odaig eljutottam, hogy ki tudom jelolni a levelek egy reszet, es akkor egyesevel atmasolja oket akarhova, de akkor mindegyik eml fajlkiterjesztest kap es hexa kodossa valik ismet.
Weben keresgeltem, de eml konvertalasra "csak az elso 25" az ingyenes megoldast talaltam, ugyhogy sajnos ugyan ott vagyok, ahonnan elindultam, marad az egyesevel atmasolas a wordpad vagy notepad szovegszerkesztobe, es az vegre olvashatoan elmenti majd.
Koszonom meg egyszer mindenkinek, ugy tunik, ennyi volt.