morpet Creative Commons License 1999.06.21 0 0 326
Ahoi!
Csomó dolgról akarok írni, de menjünk sorjában.
A klubban a fellépő fiú produkcióját én nehezen tudnám megítélni, mert legelől áltam ahol pocsék volt a hangzás. A basszus egybefolyt: pedig dobok hiján a basszus ütemessége nagyon fontos, és Marcell figyelt is erre, hihetetlen munkát végzett a bal kezével, kár, hogy elől ebből egy nagy maszlag hallatszott. A zongora-hangszín elől már alig emlékeztetett zongorára, így minden apró félreütés (aminek az ad létjogosultságot, hogy Marcell nem a szintibillentyűkhöz szokott) lakodalmasszinti-hatást keltett. Ezenkívül Marcell elmondása szerint az is nehezítette dolgát, hogy fáziskéséssel kétszer hallotta magát, először a színpadi hangfalaiból egyenesben, aztán kis késéssel a nagy hangfalak visszhangját. Különben érdekes megoldás, hogy a hangfalak nem a színpadnál, hanem a terem másik végében vannak, ez nem kedvez egyetlen fellépőnek sem (már ha valaki élőben akar fellépni). Amúgy végülis egész sokan végighallgatták Marcellt, ha közöttetek van még ilyen LooP-on kívül, akkar írja meg a véleményét, akár jó, akár rossz!

babee: Hányan voltak most a klubban? Szerintem nem is voltak most kevesen. Amúgy én sem szeretem a tömeget, de oké, a klubnak is meg kell élni... A Little 15 party 1995. májusában volt, onnét tudom, hogy akkor még nem voltam egyszer sem a DM klubban, de olyan klassz neve volt a klubnak (az egyik kedvencem a Little15), hogy mindenképp el akartam menni. Sajnos nem jött össze a dolog, csak a rá következő klubba jutottam el, és akkor hallottam, hogy az előző bulin 15 Ft volt a beugró. Végülis a Populär lemezbemutatója kárpótolt életem első HDMFC-jében.
Kár, hogy már lehagytuk a 101 évfordulóját, lehetett volna 101 Party a HDMFC-ban 101 Ft-ért: az is jelképes összeg, és a klubnak is kifizetődőbb...
A klubtagságról már hallottam, de nem sokkal többet mint AntiLooP. Ez egészen komoly! Jópárszor voltam az elmúlt 4 évben DM klubban, de sohasem hallottam sem a tagdíjról, sem a hozzá kapcsolódó kedvezményről.
A SHOP. Na, ott már voltam, egyszer, most pénteken, mert Marcell barátom ott irogatta az egyik szervezőnek az Enjoy the silence akkordjait. (Hű de komoly!) Gondoltam rá, megkérdezem, ki az a depeche babee amíg ott ülök, de végülis nem tettem ezt.

disp: Vitán felül áll, a Singles 86>98 igen jó válogatás!!

Előzmény: depeche babee (325)