depeche babee Creative Commons License 1999.06.20 0 0 325
Először a shopról:a shop az a kis fülke a büfével szemben ahol sok emberke (általában 5-6) ül bent és jól elvan, plusz Jockey (mindenki ismeri, ugye?) egyfolytában az ablakán lóg befelé.
Na, az a shop ahol Cd-ket, videókat meg mindenfélét lehet kapni. Volt már dm lufi, klubplakát. Most pl. a koncertről készült képeket lehet megrendelni.
Szóval a shopban mindig benn ül egy szöszi fiú, ő a "boltvezető". Rendes, kedves gyerek, ő mindenre válaszol. A tagsági azt jelenti, hogy a jegyet elővételi áron kapod, és minden hónapban kapsz egy hírlevelet postán. Néha exkluzív fotómelléklettel. És évi 3-4 tagságis gyűlés van ahol megtárgyaljuk a klub jövőjét. Nem hiszem el, hogy nem tudtál róla!!!
A shopban egyébként azért ül sok ember mert a klubszoba nincs többé és a vezetőségi tagokkal barátságban lévők bekéreckednek. De elvileg csak a két srác lehet benn akik a boltot csinálják a klub alatt. :-)
Én meg a szimpatikus hosszú barna hajú kis hölgy vagyok,de elég ha a nickemet mondod, tudják, hogy engem keresel. :-)))
Tehát tessék befizetni a tagságit és hangoztatni, hogy létezik ilyen!!!
Ha a klubesteken minden alkalommal lesz legalább 600-700 ember, hátha megint gyakrabban lesz.
A következő klubdátumok:július 30, szeptember 10.
A hathetes ciklus miatt nem lesz augusztusban de ez egyébként is holtidőszak szokott lenni. De megsúgom, hogy Lajos tervez megint egy little15 klubot (ez asszem 93-ban volt, 15 ft volt a belépő) nem biztos, hogy sikerül, de így hátha eljön 1000 ember, látja, hogy ez jó és ezután fizetni is hajlandó érte...
Ennyit erről, ha a klubbal kapcsolatos kérdés van, írjatok még!
Pussz mindenkinek!
Előzmény: AntiLooP (323)