DcsabaS! Te vagy elmebeteg vagy, vagy csak nagyon sértődékeny! Te tényleg azt feltételezed, hogy bármelyik hivatkozásom téves vagy hamis lenne??? Az is lehet, hogy műveletlen vagy kevésbé olvasott vagy ahhoz, hogy tudd, hol kell az ilyennek utánanézni. Ugyanis én olyan helyekről idézek, ahova bárki elmehet utánanézni, ha ezt kéred.
Dr.Égely,
ne haragudj, de szintén neked is mondom, hogy nem ezen volt a hangsúly, amit erre az Eistein (?)-Woody Allan (?) bizonytalanságra Ti DcsabaS-el pakoltatok! (Woody Allan egyik filmjében egy ilyesmi beszólás a kezdő poén, valaki segítsen ki, hogy melyikben (és pontosan mi?!!) A többi hivatkozásom támasz bizony!
Comment: Talán nem képzelek keveset magamról, de mégis miért baj, ha egy gondolatot feldobok, vagy más által bedobva látom itt,( amely gondolat ráadásul nem is az enyém, de nekem tetszik és érdekel, akkor nem játszom el, mint talán egyesek itt, hogy én találtam fel a spanyolviaszt, hanem) akkor megnevezem a gondolat általam legeredetibbnek tartott híres és tekintélyes megfogalmazóját?
Az én kérdésem:
DcsabaS talán szintén egy elhíresűlt okostojás, akitől idézni lehet támaszként? vagy csak egy nickname, akinek gondolatát támasztékként használni "statikailag" enyhén bizonytalan választás lenne??? Pedig azt szeretné, ha csak az Ő gondolatairól vitatkoznánk itt, néha (többször) képtelen áthangolódni arra, amiről más szerint (is) szó lehet...
Ilyenkor szokott jönni, és rendet rak!!