Panzerbear Creative Commons License 2020.05.01 -2 0 2391

Mondom....ez sem így van...

Azért mert te azt mondod hogy úgy van, az nem egyenlő azzal hogy úgy is van. És erre szoktad mondani, bárkinek, hogy azért nem fogadja el amit te mondasz, mert buta, te meg olyan okos vagy, hogy meg sem értjük amit mondasz....ezt hívjak rombolásnak, pusztításnak...nagyon jól emlékszünk rá...mindig ez a magyarázási taktikád.

Hányan felhívták már az érvelési hibáidra a figyelmet, de lepereg rólad...holott elvileg értened kellene, de nem...

Finompor...láttam a legutóbbi ámokfutásodat...azt elfelejtetted megemlíteni, hogy azért nőttek az értékek, mert nem volt vagy hetekig egy csepp eső sem, ami az évnek ebben a szakában nem jellemző...cserébe volt szél, meg közlekedés, még ha nem is teljesen olyan mértékben, mint ami korábban megszokott volt...csak egy troll állíthatja azt, hogy a közlekedés nem okoz finomport és hogy a forgalom csökkenése nem javítja a helyzetet. Nyilván, ha nem esik az esö hetekig, akkor felkeveredik az a kevés is ami képződik, és bizonyos helyzetekben sokká válhat, mert nem mossa el az esö, különösen virágzás időszakban, amikor a természet is besegít...de ebből azt a következtetést levonni, hogy a közlekedés alig veszi ki a szerepét a finompor szennyezésből?

Mindezt mérnökként? Amikor elvileg ki is tudod számolni, hogy abból a sok millió tonna üzemanyagból amit elégetünk, mennyi finompor képződik, meg abból a sok ezer fékbetétből, kuplungból ami elkopik...szerintem öt kattintással meg tudod nézni, hogy csak a ti márkáitokhoz mennyi fékbetétet, kuplungtárcsát adnak el évente, csak a gyári alkatrészekből...

Előzmény: Pink Fluffy Unicorn (2389)