man_ji Creative Commons License 1999.06.17 0 0 391
A médiák veszélyesek, utóbbi idoben teljesen ráálltak az emberek szemérmetlen befolyására. Rettenetes gyanuval figyelem és már már úgy olvasom, mint a Kádár korszakban, sorok között keresve az igazságot.
Teljesen egyetértek azzal, hogy a tényeket fel kell tárni, a bunösöket pedig elobb-utóbb felelosségre vonni. De még nem idoszeru! Mert most a tények mellett (a tömegsirok feltárása) azt is kezdik elfogadtatni, tudatalatinkba beadni, hogy az UCK kézi fegyvereit meghagyják. Az ilyen tömegsirokat eredményezo rémtetteket általában ilyen kishatásfokú fegyverekkel követik el.
A tények közlésével téged is, aki távolról sem ismerose vagy rokona az áldozatoknak, felhergeltek, mit érezhet egy albán! Most mikor békét akarunk teremteni, nem szabad a végletekig feszült indulatokat tovább fesziteni. Ráadásul az UCK nincs lefegyverezve! Remélem nem az UCK rémtetteit akarják már most elokésziteni. A szerbek közül, aki felelos már rég elhúzta a csikot. Akin tehát bosszút állnának, megint csak jóhiszemu szerencsétlen civilek lennének. Gyilkosságokból pedig elég volt. A háborúból is elég.
Egyik kezünkkel tüzet oltunk, a másikkal meg olajat öntünk a tuzre. Hogyan lesz ebbol tartós béke a határaink mellett?
Előzmény: Obi wan (388)