CrazyFly Creative Commons License 2020.04.29 0 0 32570

Szia Tom Taylor!

Köszönöm válaszod! A jelenlegi felszerelésemmel egyébként 6-os szélig én is szépen elvagyok, a problémák valóban e fölött kezdődnek. Az a baj, ha fúj a szél nem tudok parancsolni magamnak - bemegyek. Télen volt, hogy 70km-es szél volt 90-es befújásokkal, persze, hogy bementem. (Természetesen déli part, sekély víz, mentőmellény, úszni tudás). De ebben a szélben a 3-4 órás nyüglődésem nem nevezhető szörfözésnek. De mikor kicsit lanyhult a szél, és sikerült elindulni, hát azért a pár pillanatért megérte! Pár száz méter siklás volt a maximum, de leírhatatlan érzés. Aztán persze esés és nyüglődés tovább. Itt tapasztaltam meg milyen az amikor felágaskodik a deszka, volt, hogy vitte alólam az egész felszerelést és 5 méterrel arrébb rakta le. 5-ös vitorlával éltem át ezeket és ugye 120l-es deszkával, és éreztem, hogy kisebb felszereléssel esélyesebb lennék, holott még ezzel sem tudok sok mindent. 

Tehát akkor az Axxis egy jó deszka, csak nagyobb méret kellene. Ha mégsem találok, mi hátrányom származna a kisebb deszkából? 

Köszönettel:

CrazyFly 

Előzmény: Tom Taylor (32569)