bandy_apo
1999.06.17
|
|
0 0
18
|
Sziasztok!
No egybol a kozepebe... Nekem ASUS3400-esem van AGP, video in/out bla.. bla.. bla.. Namost! Az elejen ugy hirdettek, hogy milyen nagy felbontasban kepes grabbelni kepeket(allokat), igen ez igaz is volt de a video resze nagyon gyengere sikeredett... Az ido mulasaval a cimboraknak is lett TNT-je, igenam, de ok a VIPER-t valasztottak. Akkor egy kicsit szidtam magam, hogy egy nagyon picivel (komolyan kicsivel) gyorsabb a VIPER, en meg megvettem egy dragabb TNT-t raadasul a video resze nem azt hozta amit elvartam. Azota sokszor fordult korbe a homokora a windowsban es megjelentek uj driverek. Most ott tartunk, hogy az elejen meghirdetett ezer pixel feletti grab megszunt, van helyette 4 fele felbontas 88x72-tol 704x576-ig. Ezek mozgo, illetve allo kepek is lehetnek. A meglepetes az, hogy a legnagyobb felbontasban hanggal egyutt (44Khz 16bit stereo, uncompressed)is kepes 25fps-t produkalni (PII450 128MB Ram).
Ugyhogy en csak azt tudom mondani, a jelenlegi allapotban, aki a video reszt is akarja hasznalni az ASUS, aki nem az vegyen olcsobb kivitelt VIPER, bar ez az utobbi nem mindenhol olcsobb, meg ugye van video nelkuli ASUS is...
A fenti adatok a 2.17-es win98-as driverre es a Live3400 3.0-ra ervenyesek. Ha van valakinek kerdese az ASUS-sal kapcsolatban az irja meg, jol elolvassuk majd mindannyian. 5 perces Novella ;) |
|