missSissi Creative Commons License 2020.04.27 0 1 157649

egy család vagyunk,hallják,miről beszélgetünk,hallanak híreket, látják maguk körül ez embereket,itt élnek, és elég érzékenyek ők is.Nem egyszer beszélgettünk itthon,hová kéne költözni,és azt is,hogy miért,és azt is,hogy végül miért nem. Csendes gyerekek,de nagyon alapos megfigyelők (a fiam szelektív hallása csakis a nemszeretem feladatokat képes kívül tartani,minden másra nagyon éles szenzorai vannak ;) ). 

A fiam elég önálló már ovis kora óta, határozott elképzelései voltak és ki is állt mellettük,tőle nem furcsa,hogy lázad és változtatni akar és végig is viszi azt - de a lányom most először mondta,hogy külföld. Benne bíztam,hogy nem akar elmenni,és szerintem nem is fog, de az utazás, világjárás iránti vágya csak erősödik. 

Nekem az a fontos,hogy boldogok,elégedettek legyenek,ha itthon,akkor itt,ha máshol,akkor ott. A döntés mindig is az övék volt olyan dolgokban,amik velük kapcsolatos,persze alaposan felvázolva pro és kontra dolgokat. Én mindig is büszke leszek rájuk és nem gondolom,hogy rossz döntést hoznának,nem olyanok ők. Az igazságérzetük hatalmas és ahogy írtam,elég érzékenyek arra,hogy mi történik nemcsak a közvetlen környezetükben,hanem másokkal. Nevelem,terelgetem,támogatom őket,de nem irányítom. Nem katonák meg rendőrök ;) 

Előzmény: Törölt nick (157647)