repcsepista Creative Commons License 2020.04.26 0 0 1376

Ennek nyek  nyiszálva? -felese trófa?
            1.: A hangod vagy, mindenki meg minden, ezt neked kell megtudnod, ha lenni akarasz, akarsz? Nincsak most ott vagyunk, hogy az élők kezdik irigylenni vagy nem... a holtakat, béke poraikra? Na most végre elégetik őket, ugyanis a holtakról másznak át a bogarak a fél holtaikta, hagyjátok had temessék el a holtak voltak? -nincs volt de amPer? Perelj ura a dögökkel dögevőkkel...
2.: Ha ez a vallagotok az eném is vége, na mondjuk kezd a végbelünk csillandozni? Csak rövideket puuzokk ha megenegeditek...Amit javasoltam Baracknak hogy államositsa a Bankokat először (nincs tübbet hogy a népek vérét pumpáljuk belétek menkő!!!) - ami vicca 1776 magyaramcsi de barack lotty lett..Most csak hogy 50 dollcsiról fejeneként felment a gyerekeknek a biztositása közel 1000 -dolcsi, nem tudtuk fizetni, inkább fizetjük a büntetést ami egy ében 1000 ---ami már növekedni fog másodzor harmadzor... na elevesztjük a házunkat köszönjuk zépen zépon...nincsak soha rohadtabb bitangabb ...hazátlanabb frickek? Fida, még bedobom hogy mi az ufósrajommal fricskáztuk le a PIRAMISUK PLATÓJÁRÓL AZ ÖRÖK RABLÓ TELHETETLEN KAPITALISTÁKAT (mnden ami pássápölésen alapszik az!!!- HJOGY MI A BbLILA BUBJA...TISZTE ELTERŐL OI OI OI ...OJJAN DZSIDIBITR AMI SOS VOLT LESS...
           3.: Jabár az összes IZRÁLER VÉGRE MINDENT MINDENKIT ÜBEREL, EZ MÉG NEM A TRIBBULLIZÁS AKKOR MI? Nincsak már a fenekünkbe a lencséik...tudom ezt nem hiszi senki, de mirért viccket, meg csiklandozik a torkotok köhécse? Na ezzel. meg van markolva mark... na Ki találta ki fel a spannol náthát, ami amit hőbörögnek ha most szabadjár engedik a a a...csökevenyeiket, van valakinek anukaja vagy apukaja jah? Akkor ami 1818 Sanfranciskóba...ami te ha ez az, vagy hasonló te azt...deee énse tudjuk meg gátolni, de ezzel..ZIZRÁLER...incsak a világ legnagyobb élés tárolója meg győszarok ott, hol, holly land? Na bloondinak egy pillanatra...csak az ami Ron Paul vicca amcsinak ládd a magyarországosok csak plöda! -na nem fogja ami teljes visszaállitása (nincsak ténleg U amcsi first akkok Ron Palink még én???) az emberek a legutolsó ÖN VDÉLMBE MEG ÖNMAGÁVAL TELJES TOTÁL RENDELKEZÉSE...na most csak ennyi enni...
            Zin zin cinegér, biciglizik az egér...