texaner Creative Commons License 1999.06.16 0 0 33
Miután olyan ez mint egy jó kocsma, sőt jobb, mert nem csak a téglák lehetnek anonimok és ez teljesen természetes.

1, Minden eröszakszervezet (nemzetbiztonság, rendörség ilyen olyan elhárítás, stb...) nagy erőket és anyagi ráforditást biztosit az internet azon belöl a chat-ok figyelésére. Az FBI még a különböző cryptografált üzenetek figyelésére és megfejtésére is!

2, Természetesen a kocsmákból ismer "téglák" mellett igen nagy az "agent provacature"-ök száma is akik munkahelyi feladatként próbálják "kiugratatni a nyulat a bokorból", ha valaki bekapja a horgot és felkelti a szolgálatok érdeklődését számolhat azzal is, hogy meglátogatják a gépét és oda az egyébként teljesen illuzorikus anominitás! (Ne tessék legyinteni a szerveknek sokkal keményebb eszközeik is vannak mint a hackereknek!) Az a minimum hogy mindenki pogik tucatjait igyekszik elhellyezni bár ez relativ ártalmatlan eszköz önmagában is rengeteg ...szolgálati információt biztosit.

3, Természetesen vannak hivök és vannak szkeptikusok, vannak akik önként, vannak akik várt elönyök miatt és vannak akik természetesen pénzért hirdetik ilyen vagy olyan eszme, párt elmeszüleményeit.

4, És vannak exhibicionisták is, de az utobbi két csoport jelentősége feltehetöen eltörpöl a hivatalból nettezők jelentősége mellett.

Egy biztos, a tulzottan durva eröszakos és provokativ levelezőkkel éppen úgy mint régvolt ifjuságomban a nagyhangú kocsmai vendégekkel nem árt óvatosnak lenni

Előzmény: Nostradamus (-)