jones0
2020.04.26
|
|
-3 8
109560
|
Epp a minap torolgettem regi menteseket es megtalaltam a nyilvantartasokat meg a programot 2012 augusztusbol, amikor meg volt a FR-nek sajat mastercardja itt angliaban es csak azzal lehetett kartyadij nelkul vasarolni. Hej, de sok embernek vettem akkor repjegyet. Azert ma mar nem csinalnam :) Jo adag bizalom kell hozza mindket oldalrol es akkoriban meg mas vilag volt, jobban ismertek egymast azok akik gyakran irogattak.
Meg aztan szerintem ez a lowcost repules olyan, hogy kinovi az ember. Emlekszem meg, mikor BUD-HHN jegy 0.01 forint volt es csak HHN-BUD-HHN -t tudtam foglalni, es abbol a masodik szakaszt leutazni, mert 1 forint alatt nem lehetett bankkartyaval vasarolni. Manapsag mar meg sem nezem a LCC-k menetrendjet, ha legacy nem megy, nem utazom, vagy ha olyan aron megy, akkor sem utazom. Es gondolom ez nem egyedi, ahogy oregszik az ember egyre inkabb kinovi a kalandozos korszakat es atkerul a kenyelmes korszakba. No meg persze valtoznak a prioritasai is (csaladdal repules, problema eseten legyen megoldas, stb) es persze novekszik a koltsegvetes is, amiben kevesebb kompromisszumot kell kotni.
|
Előzmény: rolegy (109419)
|
|