Kik a Siont épitik szépitik mostanis a sötétbe mint sose nap de csak vásárnapok, mindenkinek mindeneknek van egy ára vára várhattok mig alláh szálla az aranywarosUK supp...
1.: Csak nagyon röviden, s közbe minden álmom érvényes addig, meddig? -digeled vagy dögölöd, dög göd dörr... Amit eddig, Donald J. (jewis, ami ha arany W.C. toaletta van, trüha aki rics rich gazdag sok a vasa ami avasa avasodik?- az a jewish (na igazi hellentlése drága kő) Feddler in the roff álom, Sna azok akik csak anyagi nagy Ok, azok angyalok, akik alláh a bestiállat dögük azok a damok, vagy devollah démoNUK? -stbbb...tbccc...
2.: Nem vagyok senki semmi ellen, mrt az már ha van ellensegged, az te vagy? Igy most vannak az ziráler pro s kontra... de mind dögevők? Na az ami ma a HANGZÁRLAT ELŐSZÖR... hihihihiii... hihetetlen hogy ezt megtudták csinálni, ténleg kell legyen 1 karmajsztrónak mnt a lunak? Sna amiról szó van, hogy bloondi is egy angyal, amit már emlitettem deee...eddig nem mertem igy...hogy nézünk mi ki Miki Arkkabinetta meg arkANGYAL UK? Tróha bloondit a rajommal seggit ettük hogy abba a pózba amibe vala...most ha igen, magam is itt kérdem, miért? Hját hogy az álmukat ki élhessék, ládd millen lázba vannak, az izráler firstesek azaz akik nem amcsi, hanem izrálere first...na az Öreg Bush...nekkünk izráler többet ér mindennél!!!-addig dig vagy rugdosódik a dik...
3.: Ami uj, hogy ládd van a piramis, abba minden kis piramis pénzük...most osztottak ki egymást közt a millomosok a bunkárok bünkárok 6treillcsi dollcsit ami miniMOON 1 billcsi fejenként, amivel jó életet fognak csinálni, mitn volt, jobbat, ami zizráler adó kamat (Tőzsde orgiáik) rablókappitalista szisztéma nélkül, mint gondolat lator himrngyóik sinsss...Na a piramis 4 évszaka, ami van a platformja felette az ALIENUK IDEGENEK akik szintisza gépek s van egy gizs gep? A porondon mindig 2 riwállis ami van a nyeers rablókapitaliuzmusuk meg szinesek, na akik a porondon vergődnek azok a nyes vas meg most be van festve pirosra ami EGY S UGYNAZ!!! Na mikor végül is...most egymást is megsemmisitiik sitik sitik sitik..ITT gyünne ba, az ami az utolsó ár meg adók, azaz a szó szaros értelmébena GOD DUK UK HAN GOD UK DUK a semmiből, ládd azokat a trilliókat ami adomány, Pellizga AngyaluK VISSZA FOGJÁK FIZETNI CSŐSTÓL JKAMATOSTUL amire Bill arca felvidámul?
4.: Most lesz a világtörténelem lagnagyobb ese men ase semmi mindemnki anti de semmi cicka kubacka? Na a plesztinók akár hozzá járulnak akár nem KÉSZ A BÉKE...ami most szeptemberbe fog csattania, na meg rövid időn belül a kontra izrálereiknek is le lesz verva a torkába... Snincsak itt a Corona virusUK...de én is majdnem megfulladtam s azt vettem észre...na a kertem végén voltam...a köhögési roham...most már ott vagyok hogy kampec, ami leállitottam a rohamom, a hangommal ácsi! -gülümbü megfulladok, ami ha valamit...ládd itt frick...a természetben nins, de esetleg a G5-val, mondom ami ez az a takony habarcs száraz lett...vagy ollan habarcs ami megfolyt... ha nem gondolkozÖl...
Zinnen sinen... zin zin cinegér biciglizik az egér...