"Nalam 1 ora 40 percet tolt folyamatosan a gep (vinyo lampa eg) jol hallhato hangosabb fordulatszam porgessel(huto)"
Ennyi idő legfeljebb egy komplett verzióváltáskor kell...
Több lehetőség van:
- vagy ugyanazt a javítást akarja föltenni újra meg újra, oszt' vmitül nem sikerül, és vissza is csinálja,
- vagy pl. qrv@ kevés a helyed, és emiatt tart nagyon sokáig,
- és/vagy még szar is a vinyód.
De ezek azé' kinyomozhatók, ha körülnézel a Gépházban, az Eseménynaplóban, az install-logban, meg ilyesmikben (#goto Gugli)
"Mondanom sem kell, h lenyegeben hasznalhatatlanna valik a gep erre a majdnem 2 orara elegge luxus ez..."
Ez nem luxus, hanem vagy vmi hiba, vagy balf@szság.
Normális gépen szó sincs rendceresen ennyi ideig tartó update-ről.
"Ez tenyleg ilyen sz@r?"
Figyu, sz'tem itt kb. engem lehet a legkevésbé vindózer-pártisággal gyanúsítani, de még én is azt mondom, hogy nem, ennyire nem sz@r.
(Egyébként igen, sz@r, de - most már- nem technikailag*, hanem egy csomó elb@szott, idióta, logikátlan koncepcionális dolog miatt...)
*Persze a max. 2-hetenként lerohadó wsus-szerverről szívesen elbeszélgetnék vmi kompetens** emberrel, egy szívlapát 'fordításában'...
** ...ha találnak olyat a cégnél...
"De nalam nem lehet hatarozatlan idore kikapcsolni a frissiteseket, ez valoban letezhet igy?"
'By design' igen.
Ennek ellenére ki lehet kapcsolni; nekem is van olyan win10-em, ami meg se próbált frissíteni telepítés óta, nem is tudom, 3-4 éve...
"Ez a hasznalhatatlan allapot, mikor a lelkem majd megszakad ugy melozik akkor tortenhet ,mikor tolti lefele a frissiteseket, mert utana megjelenik egy kis narancs ikon a talcan, h az eszkoz ujrainditast igenyrl a frissitesek telepitesehez."
Hát ha má' a letöltést is ennyire észreveszed, akkor ott más gond van. De sz'tem az olyankor már a telepítést készíti elő...