alnibell Creative Commons License 2020.04.23 -1 0 775

Ahogy Te, nem cimborám _ZE, nem értetted meg, hogy miről is szól a javaslat, ugyanígy azok a személyek sem vagy eleve ellenérdekelt dolognak tartották, akik öncélúan működtették, működtetik az érintett rendszert.

(Ehhez legyen elég annyi igazolásul, hogy az egyik közreműködő teleszórta ún. "turistaút csomópont" POI-kkal az adatállományt. Ezek szerepe nem más, mint pontosítani egy-egy túraút kezdő- vagy végpontját.)

Nem láttak át ők semmit, egyszerűen csak akadályozták a megvalósítást.

 

Végtelenül leegyszerűsítve:

- a javaslatom eredetije (az ismert korlátaival együtt) semmiféle fejlesztést nem igényelt, még az adatmezők bővítését sem;

- ha a kezembe van egy kalapács, egy fejsze vagy egy szekerce, akkor az a szög beverésén, a fa hasogatásán, ill. faragásán túl, a tömegénél fogva alkalmas arra is, hogy rajta az ácsszekercével kihúzott, elgörbült szögeket kiegyengessük.

A megértés nélkül lesajnált, kigúnyolt javaslat nem volt más, mint minden változtatási kényszer nélküli új funkcióra való felhívás.

 

Írni meg még van jogom, nem tőled függ. Én már rég elengedtem a témát, de valahogy minduntalan visszakerül.

És hiszed vagy sem, de úgy vélem, tudom, hogy mi módon lehet megjeleníteni a digitális térképen a bevágásokat, erős letöréseket, töltéseket. Csak ennek bemutatásához elengedhetetlen, hogy szerkeszteni tudjak. De most ez sem lehetséges a számomra. (És ami fejlesztés ehhez kellene, azt meg tudnám oldani magam is, nem kellene hozzá mások közreműködése.)

 

 

Előzmény: _ZE (774)