MarK Creative Commons License 1999.06.14 0 0 295
Hi!
Külön üdv. az újaknak!
Adeptus: Sajna túl későn szóltál a buliról.
Morpet: hogy tetszik a Shape + Trend anyag?
AntiLoop: Kész a Shape cd, de majd csak júliusban tudom odaadni. (Cris: neked is) Lehet, talán jobb, hogy nem jöttél el a 101-be, mert igen tetemes mértékben sikerült késnünk a Shape-pel, úgyhogy, csak azoknak a "virtuális ismerőseimnek" tudtam cd-t adni, akiket arcról is ismertem, a többiekkel elkerültük egymást...
Egyébként a Neo zenéjét tényleg szokni kell, elsőre nekem sem jött be, én mindenestre próbálok barátkozni vele (ha már mai, divatos zenéről van szó, inkább a Neo-t hallgatom, mint a többi szemetet). Az Ordinary Mortalsról én is hallottam már, de a számaikat nem ismerem (júliusban talán lesznek mp3-aim).
Disp: Jó bulit kívánok neked a PeCsára! Majd, ha addigra o.k. leszek, esetleg felhívlak, hogy milyen volt.
Little18 :-): Nemtom mennyire olvastad figyelmesen a topicot, de én soha nem állítottam azt, amiről írsz és másoktól sem emléxem hasonló hozzászólásokra - talán néhány kivételtől eltekintve. Sőt, majdnem egyetértünk, bár azért annyit hozzátennék: Egy kicsit erős, hogy a DM nem változott annyira. Szerintem változott, de csak annyit amennyit kellett és pont ez (is) a jó bennük. Ennek ellenére nálam sincs korszakokra osztva az együttes, ill. igen, de nincs olyan korszak, amit ne kedvelnék (egyetértek Disp mondókájával :-)). Egyéb véleményem a témában már ismert.
A Shape pedig - most hallgatom ezerrel az új számokat - qrva jó. Ha én mondom, akkor így is van. :-))))) Na jó, bocs, egy kicsit elragadtattam magam, elfogult vagyok. Sajna a fellépő együttesek nagy része nem az igazi, ezért sokan sz@rnak rájuk, pedig akad 1-2 jónak tűnő anyag. Ezt talán - a pénz mellett persze - úgy lehetne kivédeni, hogy az érdekesebb számokat leadnák a klubbokban (PeCsa, 101, Rocktogon-os DM bulik), ami meg jó, arra úgyis felfigyelnek. Én is teljesen véletlenül hallottam meg a Gyengéden-t az egyik 101-ben -> 2 héttel később már direkt a Shape koncert miatt mentem az Almássy térre (pont 1 évvel ezelött). Na mindegy.
Mint már utaltam rá, most néhány hétre sajna felfüggesztem tevékenységeimet, így e topic látogatását is (Kórházi kényszerszünet, de semmi vész, fel fogok épülni - hiszen még tartozom néhány Shape cd-vel :-)). Úgy tudom, hogy Shape sem lesz szerdától 1 hétig (bár ő sokkal kellemesebb okból kifolyólag). Így, távollétünkben arra kérlek benneteket (Dispet, mint topicgazda-helyettest :-), ill., a hozzászólók többi jeles képviselőit), hogy további érdekes témákat felvetve + egyébb "finomságokkal" fűszerezve az eszmecserét, ne hagyjátok elsűlyedni a topicot. Ha visszatérek, ellenőrizni fogom az eseményeket :-))).
Folyt. köv. júliusban.
Hellóka!
Márk