Jó napot kívánok!
22 éves friss diplomásként és pályakezdőként szeretném elindítani az első vállakozásomat. Amióta a kereskedelmi pályát választottam, az elejétől kezdve megfogalmazódótt bennem, hogy szeretnék a jövőben egy saját vállakozást indítani. Szeretnék alkotni valami újat, kitalálni a legjobbat és a magam urának lenni, mindemellett valóra váltani az álmaimat.
Az elképzelésem mára már elég pontosak és konkrétak. A vendéglátás köre mindig is vonzott. Amellett hogy számomra egy kedvesnek számító légkör, sok lehetőséget és profitot látok benne, ezért is esett a választásom egy étteremnek az elindítására. Gondolkodni kezdtem, hogy mitől legyen más, mivel foghatom meg az embereket, mi az a plusz, amit tudok nekik nyújtani és engem választanak? Sok keresgélés, kutatás és gondolkodás után választottam egy vonalat, ami jelenleg nagyon aktuális és számtalan vélemény alapján a jövőben nagy népszerűségnek örvend majd, ez pedig a "mindenmentes" konyha.
A név azt takarja, hogy csakis olyan ételek kerülhetnek a kínálatra, ami laktóz/glutén/cukor mentes, illetve különféle egyéb diétáknak, étrend típusoknak megfelelő ételek, mint a vega/vegan étkezési formák, vagy a ket/paleo diéta.
Szeretnék néhány tippet, véleményt kérni Önöktől, mint sikeres vállalkozók, hogy mi a titka egy jól működő válalkozás elindításának és talponmaradásának? Hogyan tudtak a szinte semmiből, ilyen nagy sikereket elérni? Hol találom meg a megfelelő munkaerőt a piacon? Hogyan alakítsam ki a vendégkört?
Minden tippet és tanácsot nagyon szívesen fogadnék! :)
Előre is köszönöm a hozzászólásaikat!